Activitats dirigides

 

Podríem difinir-les com aquelles activitats físiques guiades per monitors en tot moment.

 

L'objectiu fonamental és aconseguir un estat de salut, tant físic com mental, el més òptim possible en funció de les característiques pròpies de cada persona i els seus interesos.

 

L'Step és un treball bàsicament cardiorespiratori que es realitza pujant i baixant una petita plataforma, combinant diversos pasos i rutines. Es pot variar la intensitat de treball segons l'alçada de la plataforma i el ritme de la música. Pot ser un treball força intens.

 

TBC (Total Body Conditioning) 

Sessions d'entrenament global corporal on es combina el treball aeròbic amb l'step o sense i el treball muscular localitzat.

 

Activitat lògicament aeròbica en la qual l'acompanyament musical i el ritme són la part fonamental.  L'objectiu principal en aquest tipus d'activitat és, dasarrolar un nivell acceptable de capacitat aeròbica a través de coreografíes on la coordinació hi juga un paper molt important. 

Per altre banda, i com a objectius més secundaris, ens trobem amb la millora de la resta de qualitats físiques, com la força i la flexiblitat.

 

ZumBeatActivitat cardiovascular i tonificant que ajuda a millorar la capacitat aeròbica realitzant coreografíes pròpies molt senzilles i fluïdes a ritme de diferents estils musicals. Si el que vols és suar, cremar calories, i guanyar resistència i força d'una manera dinàmica i divertida, aquesta serà la teva classe preferida! 


Conjunt de disciplines mentals i físiques que , igual que el tai chi, combina respiració i meditació amb estiraments musculars.  

És una activitat relaxant que ajuda a la elasticitat muscular i a la tonificació. 

En el desenvolupament de les seves tècniques posem ènfasi en la comprenció, la qualitat de l'execució, la precisió i una profunda presa de conciència. 

És una classe de tonificació localitzada que involucra només el treball del tren inferior del cos, glutis, abdominals i cames.

 

 

 

 


Aquest mètode també ha estat anomenat " l'Art del control", ja que consisteix en unir el treball de cos i ment. Les sessions de Pilates, van dirigides cap a un benestar que ens produeix un tranquil i controlat treball físic. Aquest mètode es basa amb coneixements de diferents especialitats, com la gimnàstica, la traumatología, el ballet i el ioga, i es treballa al terra.

Amb la seva combinació, uneix el dinamisme i la força muscular, amb el control mental, la respiració i la relaxació.

 

Podem definir la tonificació muscular com una activitat física en la qual es realitzen exercicis de tipus localitzats o globals, utilitzant materials auxiliars o el propi pes corporal com a resistència, amb l'objectiu de mantenir i/o augmentar, sobre tot, diferents capcitats relacionades amb la capacitat de la força.

 

Les sessions de tonificació, poden ser divertides i dinàmiques, aportant infinits avantatges.